images/fade/fade1.jpg

Domotica voor beginners

Datum

zaterdag, 21 Mei te Alkmaar

Noordwest

HCC!noordwest is de regio voor iedereen die woont in het deel van Noord-Holland van Purmerend tot Texel. HCC!noordwest telt ruim 2000 leden en houdt zijn bijeenkomsten in Alkmaar en Schagen. In Hoorn zijn bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie.

Tijdens onze bijeenkomsten kun je terecht voor ondersteuning bij hard- en softwareproblemen en zijn er diverse andere activiteiten waaronder: het opzetten van een netwerk, werken met Windows, Office, Linux, foto's inscannen en/of bewerken, websitebouw en internet.
Daarnaast zijn er verschillende lezingen door het jaar heen en is er altijd een uitgebreide leestafel beschikbaar met allerhande PC-documentatie.

Alkmaar

Elke 1e en 3e zaterdag van de maand, met uitzondering van de vakanties, zijn er van 13.00 tot 17.00 bijeenkomsten in het Olympiagebouw, Olympiaweg 17, Alkmaar.

 

 

We zoeken mensen die wat te vertellen hebben over hun domotica gebeuren.
U kunt ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.

Doe mee aan internationaal onderzoek naar de mening van verloskundigen over  groepsgewijze prenatalezorg! - CenteringZorg